Echt vakwerk
vraagt aandacht!

We leggen u graag onze werkwijze uit. Aan de hand van een aantal stappen laten wij u zien hoe wij uw gebitsprothese maken.

NEEM
VOORSPRONG

Iedere dag biedt opnieuw kansen om te innoveren en voorsprong te nemen. Als Tandtechnisch laboratorium werken we samen met onze klanten stapsgewijs aan producten waarin het digitale potentieel optimaal wordt benut. Dat doen we met een resultaatgerichte aanpak en een onderscheidende manier van werken. We geven haalbare en heldere adviezen die we in co-creatie met onze klanten uitwerken.

Voorsprong begint vandaag.

ONZE AANPAK

co-creatief

We investeren in een samenwerking waarin een eerlijke en kritische houding belangrijke waarden zijn. Samen werken we stapsgewijs naar een product waar de klant trots op mag zijn.

realistisch

We vragen klanten het vertrouwen te hebben en blijven eerlijk over het uiteindelijke resultaat. We beloven geen ’too good to be true’ oplossingen.

strategisch

Doordachte adviezen en weloverwogen keuzes kenmerken onze aanpak, met een beetje eigenwijsheid en creativiteit.

BEVLOGEN EN PERSOONLIJK

Bij Tandtechniek Emmen houden we van ons vak.
Daarom stoppen we niet voordat het werk écht af is. Samen met de klant naar een mooi eindresultaat dat voldoet aan de verwachtingen.

Onze disciplines

Oog voor kwaliteit, esthetiek en functionaliteit in combinatie met een persoonlijke eigen inbreng en een luisterend oor voor de persoonlijke wensen van patiënten, heeft geleid tot een samenwerking met meerdere tandartspraktijken en een groeiende groep particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van natuurlijke gebitsprotheses, frames, implantaat constructies, kroon- en brugwerk en gebitsreparaties.

 

Tools en innovatie

Het op de juiste wijze gebruik maken van en het inzetten van de verkregen vakbekwame vaardigheden en tools is een voorwaarde voor het gewenste succes. Bij Tandtechniek Emmen wordt veel aandacht besteed aan het continu bijscholen van de kennis. De 3ShapeE4 lab scanner en de Formlabs 3D Printers zijn enkel de middelen die daarbij worden gebruikt.

Kwaliteit leveren

Verrassende resultaten van hoge kwaliteit zijn het gevolg van hard werken, ontwerpen, van denken, durven en doen, opnieuw en opnieuw. Scherp blijven, geen uitdagingen uit de weg gaan, de wensen van de klant in het oog houden, meedenken, dáár ligt onze kracht.
En over smaak valt niet te twisten. Wij zoeken die klanten waar we een klik mee mogen hebben. Enkel dan kunnen we optimaal bedienen.

AMBITIEUS

Bij alles wat we doen zetten we ons maximaal in om
het hoogst haalbare resultaat te bereiken.

Wil je jouw vraag aan ons voorleggen?

Schroom niet. Bel gerust. Een appje sturen kan uiteraard ook. We kijken altijd of we wat kunnen doen. Op korte en lange termijn.